3DforU, Binckhorstlaan 36, Unit M1 18, 2516 BE Den Haag, Nederland, Tel: 070 711 35 99, Email: info@3dforu.nl

OVER ONS

3DFORU heeft jarenlange expertise op het gebied van 3D-producties. Wij verzorgen voor bedrijven Artist impressions, Interieur impressies, 3D-animaties en nauwkeurige bezonningsstudies op basis van goed uitgewerkt 3D-modellen voor een betaalbare prijs met snelle levertijden. Door onze architectonische en bouwkundige achtergrond kunnen wij u in elk stadium van het bouwproces van dienst zijn. U kunt hierbij denken aan het visualiseren van een concept tot het maken van overtuigende artist impressies, interieur impressies en 3D-animaties.

Het gebruik van 3D-modellen leidt tot een helder communicatie middel voor onder andere de vastgoedcommunicatie en het ontwerp- en uitvoeringsproces van bouwprojecten. Door middel van 3D-visualisatie krijgt u een ruimtelijk inzicht van de 2D-tekeningen, waardoor het ontwerp beter te begrijpen is en sneller ontwerpbeslissingen gemaakt kunnen worden. Uit ervaring blijkt dat het gebruik van 3D-modellen leidt tot kostenbesparing tijdens de bouw doordat ook bij de uitvoerende partijen veel meer inzicht ontstaat.

Doordat ons team bestaat uit architecten, bouwkundigen, grafisch ontwerpers en webdevelopers kunnen wij naast het maken van 3D-visualisaties u ook ondersteunen in de promotie van uw bedrijf en product door het maken van websites, verkoopbrochures, maquettes, bouwborden, etc.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

3DFORU
070 711 35 99
info@3dforu.nl